Каде ли ги ставија овие камери ...!? - Bits of insurance

Каде ли ги ставија овие камери …!?

Погледнете една компилација на глумци кои се трудат да изнудат пари од осигурување. Е арно ама измислија камери. Кај ги измислија па и ги поставија насекаде. Обрнете посебно внимание на послените две минути од видеото. Уживајте!

Гане Ангелов