април 2018 - Bits of insurance
sava-mk-mk

Сава осигурување со нова покупка

ERGO Group AG објави дека Сава осигурување ги превзеде... Повеќе »
Designed by Freepik

Дожд од метеори, среќа во несреќа

Знаете дека годината не ви се погодила доколку за... Повеќе »
Designed by Freepik

Измама во животното осигурување

Чешките осигурителни компании во моментот се соочуваат со илјадници... Повеќе »
Designed by Freepik

Административни задачи во Британија

Просечниот возрасен човек во Британија прави по 109 административни... Повеќе »

Вработените во осигурителниот сектор најскапи за работодавачите

Работодавачите во Македонија во 2016 година просечно годишно издвојувале... Повеќе »
Designed by Freepik

Автомобилското осигурување поевтинува

Во Британија автомобилското осигурување поевтинува по прв пат за... Повеќе »
black_mirror

Осигурителните компании испишуваат сценарија од Black Mirror

Американската осигурителна компанија предизвика загриженост кај дел од своите... Повеќе »
Billie dollar. money background

На повидок нова економска криза

По објавата на претседателот на САД Доналд Трамп за... Повеќе »
aso-logo

СООПШТЕНИЕ: Новите термини за полагање стручен испит за вршење работи на застапување во осигурување и стручен испит за вршење на осигурително брокерски работи

Лицата кои се пријавиле за учество на обука и... Повеќе »
GRAWE&VGT

БиХ: Граве осигурување го купи VGT

GRAWE (Граве) осигурување Сараево успешно го спроведува процесот на... Повеќе »