Вработување и пракса во Кроација

Кроациа Осигурување Живот објави два огласи за пракса и работа.

Заинтересираните кандидати треба да испратат куса биографија, каде што ќе ја назначат работната позиција и областа во која сакаат да работат на  contact@cro.mk. Во моментов активни се следните огласи:

About Stefan Miteski

Стефан Митески е Insurtech претприемач со долгогодишно искуство во осигурувањето. Има работено со палета од осигурителни компании од гиганти кои што котираат на Fortune 500 листата до стартапи. Стефан Митески е посветен на развојот на осигурителната индустрија во Македонија, а тоа го манифестира преку организирањето на Insurack Skopje 2019та и страниците bitsofinsurance и reinsuranceekly

View all posts by Stefan Miteski →