SN брокер со 4 нови работни места

Еден од најбрзорастечките брокери за осигурување на македонскиот пазар – СН Брокер е дел од групацијата SN Финансии кои што пак нудат палета на услуги. За да ги задоволат новите потреби SN финансии ќе го прошират својот тим во експозитурите во Скопје, Битола и Прилеп:

 Агент за продажба во Call centеr – Експозитура Битола
 http://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx…
 Агент за продажба на терен – Битола
 http://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx…
 Кредитен референт – Експозитура Прилеп
 http://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx…
 Кредитен референт – Експозитура Скопје
 http://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx…

About Stefan Miteski

Стефан Митески е Insurtech претприемач со долгогодишно искуство во осигурувањето. Има работено со палета од осигурителни компании од гиганти кои што котираат на Fortune 500 листата до стартапи. Стефан Митески е посветен на развојот на осигурителната индустрија во Македонија, а тоа го манифестира преку организирањето на Insurack Skopje 2019та и страниците bitsofinsurance и reinsuranceekly

View all posts by Stefan Miteski →