сн брокер

Оглас за вработување на продажен персонал во СН Осигурителен Брокер

СН Осигурителен Брокер има потреба од продажни агенти за дополнително здравствено осигурување. Кандидатите треба да поседуваат:  Високо развиени комуникациски способности Амбициозни Желни за напредок и надградување на себеси Способност за тимска работа …

повеќе
uniqa

Оглас за вработување на правник во УНИКА

УНИКА има потреба од правник со положен правосуден испит. ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ: застапување на предмети по основ на надомест на штета и регресни побарувања; застапување на предмети по основ на ненаплатена премија; …

повеќе

Вработување и пракса во Кроација

Кроациа Осигурување Живот објави два огласи за пракса и работа. Заинтересираните кандидати треба да испратат куса биографија, каде што ќе ја назначат работната позиција и областа во која сакаат да …

повеќе