Вести од Македонија

View All

Повик за учество во младинскиот квиз – Европски квиз на пари

Македонската банкаска асоцијацијаво соработка со Народна банка и Комисијата за хартии од вредност објави јавен повик до основните и средните училишта. Повикот е за учество во меѓународниот натпревар Европски квиз на …